Choď na obsah Choď na menu
 


Výročná členská schôdza - oslava MDŽ

11. 3. 2019

4.jpg

 

Dňa 8.3.2019 sa konala výročná členská schôdza ZO Jednoty dôchodcov na Slovensku v Revúcej. Rokovnanie schôdze viedol Ing Igor Hock. Privítal hostí : primátora mesta Revúca a poslanca BBSK Ing Júliusa Buchtu a poslanca BBSK a starostu obce Mokrá Lúka Ing Júliusa Laššana.

Vyhodnotenie činnosti ZO za rok 2018 ako aj plán práce na rok 2019 predniesol predseda ZO Ing Vlastimil Chaba. Správu o hospodárení za rok 2018 a plán rozpočtu na rok 2019 predniesla podpredsedníčka ZO Oľga Kuchtová st.  Správu revíznej komisie a plán činnosti revíznej komisie na rok 2019 predniesol predseda revíznej komisie Vojtech Szöke. Návrh uznesenia z výročnej členskej schôdze predniesla tajomníčka základnej organizácie Milka Ďurďáková. Uznesenie bolo jednomyselne prijaté včetne plánu práce na rok 2019, ktorú uvádzame v samostatnom príspevku    v rámci rubriky naše aktivity 2019.

Po ukončení výročnej členskej schôdze primátor mesta Ing Július Buchta zablahoželal ženám         z príležitosti ich sviatku. V rámci kultúrneho programu k MDŽ vystúpil spevák Dušan Grúň.

Po kultúrnom programe pre našich členov sme pripravili posedenie v ALFE s občerstvením.

Ďakujeme mestu Revúca za finančnú podporu pre zdarný priebeh akcie. Ďalej ďakujeme poslancovi BBSK a predsedovi OO SMER SD Ing Júliusovi Laššanovi za kytičky kvetov pre naše ženy.