Orechová roláda - nepečená
20. 7. 2015
Ingrediencie:
250 g mletých piškót, 150 g práškového cukru, 6 PL kávy, rum, 30 g kakaa. Plnka: 125 g masla, 150 g práškového cukru, 1 žĺtok, 100 g mletých orechov, rum.
250 g mletých piškót, 150 g práškového cukru, 6 PL kávy, rum, 30 g kakaa. Plnka: 125 g masla, 150 g práškového cukru, 1 žĺtok, 100 g mletých orechov, rum.
Príprava:
Všetky suroviny na roládu dobre premiešame a cesto rozvaľkáme na fólii (alebo na silikonovej podložke, aby sa nám lepšie stáčala roláda) posypanej práškovým cukrom do obdĺžnika s hrúbkou asi 0,7cm.
Všetky suroviny na plnku dobre rozmiešame a natrieme na pripravený obdĺžnik.
Cesto zrolujeme.
Roládu zabalíme do alobalu a necháme v chladničke stuhnúť.